Over ons

Al ruim 20 jaar hebben wij, Marcel en Miriam Berkvens, dit prachtige varkensbedrijf. We hebben het bedrijf overgenomen van de ouders van Marcel in 1997 met 250 zeugen en 640 vleesvarkens. In 2006 hebben we dit uitgebreid naar 850 zeugen op de locatie waar we nu zitten.

De taken binnen het bedrijf zijn mooi verdeeld, waarbij Miriam zich ontfermt over de pasgeboren biggetjes en zeugen in de kraamafdeling en Marcel zich meer bezig houdt met de oudere biggen en de dragende zeugen. Met veel liefde en plezier verzorgen wij alle varkens op een duurzame manier.

Naast de passie voor het boeren zijn wij erg actief op andere gebieden. We bieden onderdak aan jongeren die in een moelijke periode zitten, om op deze manier weer wat meer structuur in hun leven te krijgen. Daarnaast vinden we het erg belangrijk dat iedereen weet waar zijn/haar vlees vandaan komt en waarom wij ervoor kiezen om op deze manier onze varkens te houden. Dit doen we met het PatéCafé, waar je op deze website nog meer over kunt vinden, en met rondleidingen en excursies door het bedrijf. Mocht u het leuk vinden om ook een kijkje te nemen, kunt u altijd bellen of mailen om een afspraak te maken!